50% off

Биоцидна дезинфекција

price 2.00

Биоцидна дезинфекција – воден раствор кој содржи сребро, зеолит за дезинфекција за секави услови.

Report Abuse

Description

Биоцидна дезинфекција – воден раствор кој содржи сребро, зеолит за дезинфекција за секави услови.

Vendor Information

  • Store Name: Silver Sab
  • Vendor: Silver Sab
  • Address: Skopje
    Skopje
    North Macedonia
    1000