Како учениците да се поврзат најлесно на Microsoft Teams

price

Како да се најавите на наставен час во Мајкрософт Тимс преку десктоп или лаптоп-компјутер

Report Abuse

Description

Кликнете на линкот на видеото.

За секоја дополнителна информација ви стоиме на располагање.

АТ Компјутери – Кичево
Пиринска 2
045 22 44 88
070 34 60 30

Vendor Information

  • Store Name: ATComputers
  • Vendor: ATComputers
  • Address: Pirinska 2
    Kicevo
    Nort Macedonia
    6250