99% off

Coaching: e-store managing

price 1.00

Коучинг за онлајн продавница

Warranty: 1 Day

Report Abuse

Description

6 сесии

1. Онлајн продажба

2. Креирање на излог

3. Каталог на производи и понуди

4. Промоција на социјални медиуми

5. Комуникација со клиенти

6. Менаџирање на е-продавницата

Vendor Information