Онлајн обука- Бакшиш

price 5.00

Доброволна донација за дигитализација на микро и мали бизниси

Report Abuse

Description

Доброволна донација за поддршка на фондот од корисниците на бесплатни услуги за дигитализација на микро и мали бизниси. за проекти, продукти и онлан алатки за поддршка на малите бизниси за премин на онлајн работење.

Vendor Information

  • Store Name: Kreacija
  • Vendor: Kreacija
  • Address: Nikola Parapunov 41
    Skopje
    1000