nice big nipples and big big boobs and pussy videos indiansexmovies.mobi filho da puta vou comer seu cu arrombado do caralho babe porn indian desi actress short and hot nude bold photos
EnglishMacedonianSerbian
100% off

Инструкции за кампањи на социјални медиуми

price 7.00 0.00

Прирачник за водење кампања на Фејсбук, Гугл и Јутуб

Повеќе

Report Abuse

Description

Содржината на пакетот за Интернет Брендирање е во три дела:

·       Првиот дел е организирање кампања преку Facebook;

·   Вториот дел е посветен на начинот како да следи посетеноста на е-продавницата и однесувањето на посетителите преку Google analytics;

·       Третиот дел е спроведување кампањи преку Google ads и YouTube канал.

Во секој дел се презентира што и зошто да се прави, а потоа следи сликовит приказ за користење на алатката со линк до видео за примената на алатката за конкретен бизнис. Примерите за алатките се земени од нивната примена за потребите на проектот Be Digitalised.

Примената на Прирачникот е подржан со Коучинг сесии.

Целиот документ 

Vendor Information

 • Store Name: Kreacija
 • Vendor: Kreacija
 • Address: Nikola Parapunov 41
  Skopje
  1000
 • No ratings found yet!
Vendor Info

Store Name: Kreacija

Vendor Name: Risto Ivanov

Address: Nikola Parapunov 41
Skopje
1000

Seler Phone: 0038977889242

Vendor
Sell on Craft4art? Register Now!
 • Shipping worldwide
 • Free 7-day return if eligible, so easy
 • Supplier give bills for this product.
 • Pay online or when receiving goods
Get fresh company trends and unique gift ideas delivered right to your inbox.