Форум за заедницата

price

Работилници во форма на форуми за подигање на јавната свест.

This product is currently out of stock and unavailable.

Report Abuse

Description

Теми за подигање на јавната свест на деловната и струјата на јавност: унапредување и брз трансфер на технологија и не технолошка решенија, нови бизнис модели засновани на еколошки стандарди, стратегии, политики, програми, модели и алатки за одржување на социо-економски развој.

Vendor Information