EnglishMacedonianSerbian
23% off

Crystal Fresh toothbrushes

price 4.70 3.60

Четка за заби со влакна од природна керамика, со засечени врвови.

Report Abuse

Description

Посебна четка со влакна што содржат природна керамика и специјален вид на Апатит (фосфатен кристал). Има одличен ефект при чистење на забите, остранувајќи наслаги и забен плак. Со своето јонизирачко и антибактериско дејство, Crystal Fresh ги одржува Вашите заби чисти и здрави. Исчистите ги забите само со вода – нема потреба од користење на паста за заби при четкањето!
Природна керамика
Природна керамика е материјал добиен од посебен тип на кварцни шкрилци од наоѓалиште во регионот Аичи, Јапонија. Природна керамика има висока цврстина и одлична отпорност кон абење, удари, топлина и хемиски реакции. Таа создава огромна количина негативни јони кои ја измазнуваат површината на забите и ги отстрануваат нерегуларностите како остатоци од храна и забен плак.

Произведено во Јапонија од Shinyei Kaisha.

Ready to ship in 1-2 business days


 

Shipping Policy

до врата по курир, во договор со купувачот.

Additional information

Weight 50 kg
Dimensions 4 × 3 × 24 cm

Vendor Information

 • Store Name: PREVENTA
 • Vendor: PREVENTA
 • Address: Jane Sandanski 61/3-1
  Skopje
  1000
 • No ratings found yet!
Vendor Info

Store Name: PREVENTA

Vendor Name: Preventa

Address: Jane Sandanski 61/3-1
Skopje
1000

Seler Phone: 026090669

Vendor
Sell on Craft4art? Register Now!
 • Shipping worldwide
 • Free 7-day return if eligible, so easy
 • Supplier give bills for this product.
 • Pay online or when receiving goods
Get fresh company trends and unique gift ideas delivered right to your inbox.