nice big nipples and big big boobs and pussy videos indiansexmovies.mobi filho da puta vou comer seu cu arrombado do caralho babe porn indian desi actress short and hot nude bold photos
EnglishMacedonianSerbian

MYLFOS

price

Био стимулатир, цена според набавена количина

Види повеќе продукти

Report Abuse

Description

ЕО ѓубриво со 55% фосфор (P2O5) во составот, растворлив во вода. Благодарение на својата висока концентрација на фосфор, неговото воведување значително го подобрува развојот и активноста на кореновиот систем.

Исто така, го забрзува формирањето на полен и ја подобрува плодноста. Висока концентрација на фосфор функционира како генератор на фитоалексини.

Неговата примена е корисна  за стимулација на природната самодбрана на  растенијата. Myelfos е биолошки поттикнувач,  кој ја дополнува употребата на фитосанитарни производи  и е компатибилен со биолошката борба против габични патогени.

 • Кај зеленчук, овошје, цитрус, маслинки и др. 100-200 мл / дка (100 литри вода), спреј и 200-300 мл / дка преку фертигација.
 • Кај зеленчукот увезен по пресадување и почетокот на цветање, и повторно третирање во формирањето и развојот на плодот.
 • Кај лозја – за да се спречи сивата мувла и да се подобри третирањето на плодот за време на цветање и повторно на почетокот на созревање и прошарување на гроздовите.

Во Шпанија, производот е регистриран како “Друг начин за заштита на растенијата” (Според прописите АПА / 1470/2007), и се користи комплементарно во борба против габични заболувања (мувла, сива мувла, итн.)

Види серификати

Vendor Information

 • Store Name: EM Agricom
 • Vendor: EM Agricom
 • Address: Marshal Tito 1
  Negotino
  1440
 • No ratings found yet!
Vendor Info

Store Name: EM Agricom

Vendor Name: Gorgi Gorgievski

Address: Marshal Tito 1
Negotino
1440

Seler Phone: +38975200816

Vendor
Sell on Craft4art? Register Now!
 • Shipping worldwide
 • Free 7-day return if eligible, so easy
 • Supplier give bills for this product.
 • Pay online or when receiving goods
Get fresh company trends and unique gift ideas delivered right to your inbox.