nice big nipples and big big boobs and pussy videos indiansexmovies.mobi filho da puta vou comer seu cu arrombado do caralho babe porn indian desi actress short and hot nude bold photos
EnglishMacedonianSerbian
12% off

Programing course for Kids: HTML/CSS & Java Script

price 250.00 220.00

ПрограмИграм™ во HTML/CSS & Java Script – програмирање за деца над 9 години
Во курсот Програмирање за деца во HTML/CSS & Java Script „ПрограмИграм™ во HTML/CSS/JS“ се изучуваат скрипт јазиците HTML, CSS и програмскиот јазик Java Script преку користење на едукативната платформа codemoji.com.

Групите за курсот се состојат од 6 до 8 деца. Часовите се оддржуваат онлајн, со користење на платформата Zoom за комуникација. На самиот час има присуство на наставник којшто го води часот и ја следи работата на учениците. Секое дете ќе има пристап до платформата codemoji.com и активностите на неа преку свој кориснички профил

Report Abuse

Description

ПрограмИграм™ во HTML/CSS & Java Script – програмирање за деца над 9 години

Во курсот Програмирање за деца во HTML/CSS & Java Script „ПрограмИграм™ во HTML/CSS/JS“ се изучуваат скрипт јазиците HTMLCSS  и програмскиот јазик Java Script преку користење на едукативната платформа codemoji.com.

Групите за курсот се состојат од 6 до 8 деца. Часовите се оддржуваат онлајн, со користење на платформата Zoom за комуникација. На самиот час има присуство на наставник којшто го води часот и ја следи работата на учениците. Секое дете ќе има пристап до платформата codemoji.com и активностите на неа преку свој кориснички профил.

Илустрација со балон за обуката Програмирање за деца: ПрограмИграм™ во HTML, CSS и Java Script
Ако сте заинтересирани за упис или посета на промотивен час пополнете ја формата тука: пријава за програмирање за деца

Програмирање за деца во HTML/CSS & Java Script

Со овој курс децата ќе ги усвојат основите на изработка на скрипти во HTML и CSS преку интересен и лесно разбирлив метод. Ученокот ќе ги комбинираат знаењата од HTML и CSS за да се создаде стилизирана веб страница. Исто така ќе ги усвојат основите на програмирањето во JS. Учениците ќе знаат да изработат игра и апликација со сите научени скрипти и јазици.

Што ќе научи во курсот „ПрограмИграм™ во HTML/CSS & Java Script“

Со усвојување на знаењата на часовите на курсот, ученикот ќе знае како да:

 • Користи HTML тагови и кодира веб страници со користење на прилагоден CSS и вистински HTML тагови
 • Изработува HTML веб страници преку пишување кодови и изработува CSS веб страници преку пишување кодови
 • Кодира интерактивни веб страници со користење на Java Script
 • Ги користи  основните и повеќе функции во Java Script со користење на рачно изработен текст едитор, JS низи (arrays) и Java Script циклуси
 • Напише мала сопствена Java Script апликација
 • Развие сопствена игра – апликација во Java Script
 • Направи сопствена веб апликација во Java Script

Потребно предзнаење: работа со компјутери (употреба на тастатура и глувче)

Целна група: Деца на возраст: +9 години

Времетраење на курсот: 24 недели, 1 час неделно по 90 минути

Цена на курсот: 15.000 денари*

*за моментални дополнителни попусти и ваучери контактирајте не директно

Vendor Information

 • Store Name: Edufront
 • Vendor: Edufront
 • Address: Jani Lukrovski 10/46
  Skopje
  Macedonia
  1000
 • No ratings found yet!
Vendor Info

Store Name: Edufront

Vendor Name: Edufront

Address: Jani Lukrovski 10/46
Skopje
Macedonia
1000

Seler Phone: +38970700237

Vendor
Sell on Craft4art? Register Now!
 • Shipping worldwide
 • Free 7-day return if eligible, so easy
 • Supplier give bills for this product.
 • Pay online or when receiving goods
Get fresh company trends and unique gift ideas delivered right to your inbox.