Turbo caj

price 6.00

Со турбо чајот до идеална тежина

Report Abuse

Description

Со чајот ќе го исфрли вишокот на течности од организмот, ке ја забрза работата на цервата, ќе ги согорува мастите и ќе го исчисти организмот од токсини и ќе ја нормализира размената на материи.

Additional information

Weight 0.100 kg
Dimensions 0.020 × 0.020 × 0.020 cm

Vendor Information

 • Store Name: siberianwellness-anuska
 • Vendor: siberianwellness-anuska
 • Address: Mirce Acev
  57
  Veles
  North Macedonia
  1400